Lauteet
 
Saunatalo syntyi, kun Oriveden Erikoiselementti Oy ja E-S Saunatalo Oy yhdistivät voimansa vuoden 2013 aikana ja fuusioituivat heinäkuussa 2014 Saunatalo Oy:ksi.

Palvelemme nykyisin entistä leveämmin hartein yhteisen liikemerkin - Saunatalo - alla. Nimi kertoo toimintamme ja osaamisemme ytimen ja laajuuden. Asiakas saa saunan rakentamiseen, remontointiin ja sisustamiseen liittyvät kaikki palvelut yhdestä ja samasta talosta. Toimitamme asiakkaan toiveen mukaan saunat joko elementtirakenteisina tai paikalla tehden. Palveluumme kuuluu monipuolisesti myös laude- ja kalustetoimitukset saunatiloihin.

Palvelemme yritysasiakkaita ja yksityisiä henkilöitä pitkän kokemuksen tuomalla varmuudella. Meiltä saa asiakaskohtaisen toteutuksen oli kyse sitten uudisrakennus- tai remontointikohteesta, elementtirakenteisesta tai paikalla rakennettavasta saunasta, saunan sisustamisesta tai kalusteista. Olemme sauna-ammattilaisia - teemme kuhunkin kohteeseen yksilöllisen suunnittelun sekä laadukkaan ja kustannustehokkaan toteutuksen – siksi tänä päivänä yli 100 000 suomalaisessa kodissa kylvetään valmistamissamme saunoissa.

Tervetuloa Saunatalon asiakkaaksi!

Katso referenssejä rakentamistamme kohteista