UPPI- kääntölaude

UPPI-kääntölauteen runkoratkaisun saranoidut lauteet kääntyvät sujuvasti kylkiasentoon. Lauderunko on alumiinia, kiinnikkeet ja mekanismit ruostumatonta terästä. Uppi- kääntölauteen alumiinirunko on suunniteltu siten, että siihen kiinnitetyt tasopuut ovat mahdollisimman vähän kosketuksissa metalliin. Alumiinirunkoon kiinnitetyt laudelaudat on tarvittaessa helppo vaihtaa uusiin. Istuinosien ja askelmien kiinnitys on piilokiinnityksellä ja puuosat erotetaan rungosta muoviprikoin.


Mikäli kiinnostaa ole yhteydessä myynti@saunatalo.fi

 

Uppi

 

TERÄS-lauteet

Valikoimistamme löytyy myös pitkäikäiset RST-rakenteiset eli metallirunkoiset TERÄS- lauteet. Lauteiden runkona on jaloillaan seisova RST- putkirunko ja laudemateriaali on valittavissa laajasta valikoimasta. Laudetasot ovat helposti poisnostettavat. Istuinosien ja askelmien kiinnitys on piilokiinnityksellä ja puuosat erotetaan rungosta muoviprikoin.  Laudeosia uusimalla metallirunkoiset lauteet ovat lähes ikuiset.

Lauderunko toimitetaan osina ja kootaan saunatilassa, jolloin kuljetus onnistuu ahtaissakin saunaosastoissa. Lauteiden runkoratkaisu joustaa saunatilan tekniikoiden mukaan mm. patterien ja valaisimien kohdalla. 

RST-laude