Valmistamme vuosittain kymmeniä erilaisia talosaunoja tai julkisia saunoja, jotka ovat kovassa käytössä. Tiedämme vuosien kokemuksella kuinka pitkäikäiset talosaunat tulee valmistaa. Julkisissa saunoissa erityisesti laudemateriaalit ja lauteiden rakennedetaljit ovat avainasemassa onnistuneeseen lopputulokseen. Oma osaava laudetuotantomme varmistaa sopivat ratkaisut talosaunojen lauteisiin. Tarvittaessa talosaunan lauteet tehdään joko RST-runkoisina tai kippaavina UPPI-lauteina. Mikäli taloyhtiö suunnittelee lauteiden uusimista kannattaa tutustua valikoimaamme tarkemmin.

Talo- ja yhteisösaunojen lauteiden runkoratkaisut

Talo- ja yhteisösaunojen runkoratkaisuina laudemallistostamme löytyy kääntölaude UPPI, jonka nerokkuus piilee sen kääntyvässä mekanismissa sekä RST-rakenteiset lauteet.

Katso lisää talosaunalauteet


UPPI- kääntölauteen runkoratkaisun saranoidut lauteet kääntyvät sujuvasti kylkiasentoon. Lauderunko on alumiini, kiinnikkeet ja mekanismit ruostumatonta terästä. Uppi- kääntölauteen alumiinirunko on suunniteltu siten, että siihen kiinnitetyt tasopuut ovat mahdollisimman vähän kosketuksissa metalliin. Alumiinirunkoon kiinnitetyt laudelaudat ovat tarvittaessa helppo vaihtaa uusiin.

Valikoimistamme löytyy myös pitkäikäiset RST-rakenteiset eli metallirunkoiset TERÄS- lauteet. Lauderunkona käytetään RST- putkea ja laudemateriaali on valittavissa laajasta valikoimasta. Laudeosia uusimalla metallirunkoiset lauteet ovat lähes ikuiset. Lauderunko toimitetaan osina ja kootaan saunatilassa, jolloin kuljetus onnistuu ahtaissakin saunaosastoissa. Lauteiden runkoratkaisu joustaa saunatilan tekniikoiden mukaan mm. patterien ja valaisimien kohdalla.

Pesu- ja kylpyhuoneen kalusteet valmistetaan asiakkaan tarvitseman pituuden mukaan. RST-runkoiset penkit ja pöydät ovat kestävyytensä vuoksi suosittuja erityisesti yleisissä tiloissa. Vakiotuotteidemme lisäksi valmistamme mittatilaustöinä asiakkaan toiveen mukaisia kalusteita pesu- ja pukuhuonetiloihin.

Katso pesu- ja pukuhuoneen kalusteet

 

Talosauna