Saunaremontti vaatii ammattitaitoisen toteuttajan

Toteutamme saunan saneeraukset vankalla kokemuksella, laadusta tinkimättä.

Saunan remontointi ja uudistaminen voidaan toteuttaa esimerkiksi taloyhtiöiden, hotellien, uimahallien ja kuntokeskusten saunatiloihin. Ammattitaitoisesti ja kustannustehokkaasti toteutettu saunan saneeraus viedään läpi sovitussa aikataulussa, ilman ikäviä yllätyksiä. Taloyhtiöiden putki- tai linjasaneerausten yhteydessä toteutamme saunaremontit myös huoneistosaunoille.
 
Tarkistamme ja tarvittaessa uusimme saunojen rakenteet sekä asennamme paneelit, lauteet, ovet, listat, valaisimet ja kiukaan. Kaikki remontit suunnittelemme ja toteutamme asiakkaan kanssa laajan saunamallistomme pohjalta tai arkkitehdin suunnitelmien mukaan.

Jos kyseessä on uudistuotantoon rakentamamme kohde, löytyvät kaikkien saunojen mitoitukset ja tiedot tarkasti dokumentoituina ja ovat näin remontissa helposti hyödynnettävissä. Kun alkuperäiset kohteet tunnetaan, saunan saneeraus voidaan tehdä vanhalta hyvältä pohjalta pitkänkin ajan päästä.

Saunan saneeraus ja lauteet

Laudetilauksiin sisältyy aina suunnittelupalvelu sekä tarvittaessa tarkistusmittakäynti. Aloitamme lauteiden rakentamisen tarkasta sahatavaran valinnasta. Optimoimme puumateriaalien käytön eri tarpeisiin ja kohteisiin parhaiten sopivalla tavalla. Materiaalitoimittajina käytämme vain luotettavia hyväksi todettuja tavarantoimittajia, joihin meillä on pitkät asiakassuhteet. Toimitusten kappalemäärät voivat vaihdella yksittäisistä talosaunoista jopa suuren kerrostalon satojen huoneistosaunojen laudetoimituksiin. Kaikki hoituvat samalla vankalla kokemuksella.

Talo- ja yhteisösaunojen runkoratkaisuina laudemallistostamme löytyy kääntölaude UPPI, jonka nerokkuus piilee sen kääntyvässä mekanismissa, sekä RST-rakenteiset lauteet. 

UPPI-kääntölauteen runkoratkaisun saranoidut lauteet kääntyvät sujuvasti kylkiasentoon. Lauderunko on alumiini, kiinnikkeet ja mekanismit ruostumatonta terästä. Uppi- kääntölauteen alumiinirunko on suunniteltu siten, että siihen kiinnitetyt tasopuut ovat mahdollisimman vähän kosketuksissa metalliin. Alumiinirunkoon kiinnitetyt laudelaudat ovat tarvittaessa helppo vaihtaa uusiin.

Valikoimistamme löytyy myös pitkäikäiset RST-rakenteiset eli metallirunkoiset TERÄS-lauteet. Lauderunkona käytetään RST- putkea ja laudemateriaali on valittavissa laajasta valikoimasta. Laudeosia uusimalla metallirunkoiset lauteet ovat lähes ikuiset. Lauderunko toimitetaan osina ja kootaan saunatilassa, jolloin kuljetus onnistuu ahtaissakin saunaosastoissa. Lauteiden runkoratkaisu joustaa saunatilan tekniikoiden mukaan mm. patterien ja valaisimien kohdalla.
 
Pesu- ja pukuhuoneen kalusteet valmistetaan asiakkaan tarvitseman pituuden mukaan. RST-runkoiset penkit ja pöydät ovat kestävyytensä vuoksi suosittuja erityisesti yleisissä tiloissa. Vakiotuotteidemme lisäksi valmistamme mittatilaustöinä asiakkaan toiveen mukaisia kalusteita pesu- ja pukuhuonetiloihin.
 
Pesu- ja pukuhuoneen kalusteet

Pyydä tarjous

Jos etsit ammattitaitoista toteuttajaa saunaremontille, ota yhteyttä! Kartoitamme saunasi saneeraustarpeen ja suunnittelemme toteutuksen yhdessä kanssasi halutun lopputuloksen saavuttamiseksi.
 
OTA YHTEYTTÄ