NYT HAEMME SISUSTUSKIRVESMIESTÄ PÄÄKAUPUNKISEUDULLE

Tarjoamme nykyiselle tai tulevalle saunarakentamisen ammattilaiselle siistin sisätyön, työhön tarvittavan perehdytyksen, laadukkaat työkalut, sekä mahdollisuuden erinomaisiin ansioihin. Olemme Suomen johtava saunarakentaja ja työllistämme valtakunnallisesti yli 40 saunatimpuria. Saunatalo on valittu yhdeksi Suomen lupaavimmista kasvuyrityksistä kansallisessa Kavu Open kilpailussa 2021.

Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi saunan ja alakaton koolaustyöt, panelointi sekä saunojen viimeistely ja lauteiden asennus. Tyypillinen työkohteemme on asuinkerrostalo, mutta rakennamme vuosittain myös kymmeniä julkisten tilojen saunoja. Mikäli sinulla ei vielä ole osaamista itsenäiseen työskentelyyn, koulutamme sinut tehtävään. Tärkeintä työssä onnistumiseen on asenne työtä kohtaan, eli halu tehdä laadukkaita saunoja.

Saunatalo Oy on Suomen merkittävin saunojen ja alakattojen rakentaja. Rakennamme vuosittain noin 3000 saunaa toiminta-alueillamme Etelä-Suomessa, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa, Pohjanmaalla ja Kanta-Hämeessä. Liikevaihtomme on yli yhdeksän miljoonaa euroa vuodessa ja työllistämme yli 100 sauna-alan ammattilaista. Asiakkaitamme ovat Suomen merkittävimmät rakennusliikkeet.

Lisätietoja ja hakemukset aluepäällikkö Timo Lehtosaari, timo.lehtosaari@saunatalo.fi

MUUT TYÖPAIKAT

Haluatko työskennellä Suomen suurimman saunarakentajan palveluksessa? Osoita kiinnostuksesi joko soittamalla meille tai lähettämällä avoin hakemus osoitteeseen info@saunatalo.fi

Tyypillisesti haemme palvelukseen sisustuskirvesmiehiä pääkaupunkiseudulle tai Pirkanmaalle. Tehtaamme sijaitsevat Orivedellä, jossa meillä työskentelee useita puunjalostuksen ammattilaisia.