Valikoimistamme löydät myös laadukkaat ja turvalliset saunatilojen astin- ja porrasjakkarat sekä pesu- ja pukuhuoneen penkit useissa eri materiaalivaihtoehdoissa. Kalusteiden jalkoihin asennetut luistonestokumeilla varustetut säätöjalat lisäävät vakautta liukkaalla ja kaltevalla lattialla ja estävät veden suoran imeytymisen puuosiin. Käyttötarkoituksen mukaan valittavana on puurunkoisia ja RST-jalkaisia vaihtoehtoja. Yleisimmät penkkimme ja jakkaramme ovat myynnissä verkkokaupassamme.

 

Astinjakkara

Askel-saunajakkara on ehdoton klassikkomme. Jakkaran runko on havupuuta tai tervaleppää ja jaloissa on luistonestokumeilla varustetut säätöjalat, joissa on 25 mm:n säätövara. Jalat ovat aavistuksen ulospäin kallellaan, joten saunajakkara on erittäin tukeva ja turvallinen. Tasomateriaalivaihtoehdot ovat kuusi, haapa tai tervaleppä, jotka ovat saatavina joko puuvalmiina tai lämpökäsiteltyinä. Jakkaran saa myös kosteutta hyvin kestävillä RST-jaloilla.

Astinjakkaran vakiomitat: Korkeus 350 mm, syvyys 400 mm ja pituus 600/800 mm.

 

Porrasjakkara

2-askelmainen porrasjakkara helpottaa lauteille astumista ja on siksi oikea valinta saunoihin, joissa lauteet ovat normaalia korkeammalla. Lisäksi turvallinen kaksiaskelmainen jakkara auttaa myös lasten, vanhusten ja liikuntarajoitteisten lauteille nousemista. Porrasjakkara on erittäin tukeva ja jaloissa olevien säätöjalkojen ansiosta säädettävissä lattian kaatojen mukaan. Säätöjaloissa on 25 mm:n säätövara. Jakkaraa valmistetaan kuusesta, haavasta, tervalepästä sekä puuvalmiina että lämpökäsiteltynä.
 
Porrasjakkaran vakiomitat:
Korkeus 450 mm, syvyys 550 mm, pituus 700 mm

 

Penkit

Saunapenkki on pesu- ja pukuhuoneen vakiokaluste. Saunatalon saunapenkit ovat turvallisia ja tukevaa tekoa. Kunkin saunan- ja pesutilan sisustukseen on valittavissa sopivaa puumateriaalia ja tyyliä oleva penkki. Kaikki penkkimallimme ovat säätöjaloilla, jolloin ne soveltuvat hyvin kosteisiin tiloihin.

 

Puurunkoinen penkki

Puurunkoisen penkin jalat ovat aavistuksen ulospäin kallellaan, joten se on tukeva ja turvallinen. Tukevuutta lisäävät vielä jaloissa olevat 25 mm:n säätövaralla varustetut säätöjalat. Säätöjalat myös lisäävät penkin käyttöikää, koska ne estävät lattialla olevan kosteuden imeytymisen puisiin jalkoihin. Penkin pituus määräytyy asiakkaan tarpeen mukaan. Tasomateriaalivaihtoehdot ovat kuusi, haapa, tervaleppä joko puuvalmiina tai lämpökäsiteltyinä. Runko saatavana havupuisena tai tervaleppäisenä.
 
Penkin vakiomitat:
Syvyys 400 mm, korkeus 450 mm, pituus 400-2200 mm

 

Penkki RST-jaloilla

RST-jalkainen penkki soveltuu kalusteeksi niin pesu- kuin pukuhuonetiloihinkin. Erityisen hyvin kestävä RST-jalkainen penkki sopii talosaunojen, mökkien ja yleisten saunojen pesutiloihin. Jaloissa on luistonestokumilla varustetut säätöjalat, jonka avulla penkin voi säätää lattian kaatojen mukaan. Säätöjalassa on 25 mm:n säätövara. Penkin pituus määräytyy asiakkaan tarpeen mukaan. Tasomateriaalivaihtoehdot ovat kuusi, haapa, tervaleppä joko puuvalmiina tai lämpökäsiteltyinä. Pesuhuoneisiin suosittelemme lakattuja tasoja kosteuden keston vuoksi. Lakattujen tasojen vaihtoehdot ovat kuusi, tervaleppä ja lämpöhaapa.
 
Penkin vakiomitat
Syvyys 400 mm, korkeus 450 mm, pituus 600-2200 mm

 

ONNI-Penkki

Onni-penkki on moderni ja tyylikäs ratkaisu pesutilojen kalusteeksi. Penkkiä valmistetaan sekä puku- että pesuhuonekalusteeksi, jopa 2200 mm pituuteen saakka. Voit sijoittaa penkin myös saunaan. Onni-penkin materiaalivaihtoehdot ovat haapa, tervaleppä, lämpökäsitelty tervaleppä ja lämpöhaapa.
 
Penkin vakiomitat:
Syvyys 450 mm, korkeus 450 mm pituus 450-2200 mm