Jos kiuas on saunan sydän, ovat lauteet sen sielu!

Lauteet

 
Nykyaikaisessa saunassa ei tarvitse tyytyä tavanomaiseen, vaan voit toivoa jotakin ihan muuta. Toimitamme lauteet juuri sinun saunasi mittoihin valmistettuna elementtivalmiina pakettina, mikä nopeuttaa tuntuvasti saunasi asennusta. Lauteet voivat olla suoria, kaarevan muotoisia, pyöreitä, pehmeitä tai kulmikkaampia. Suomalainen puusepäntyö tarjoaa monia mahdollisuuksia perinteisestä moderniin, luonnollisesta lämpökäsiteltyyn.
 

Valmislauteet kaikkiin käyttökohteisiin

Valmiit lauteet sopivat kaikkiin saunoihin, talo- ja yhteisösaunoihin, kotisaunoihin, mökkisaunoihin ja yrityssaunoihin niin yritysasiakkaalle kuin kuluttajalle. Valmislauteet valmistetaan tarkasti mittojen mukaan ja niiden istuvuus on taattu. Valmislauteet toimitetaan kohteeseen siististi pakattuna pakettina. Niiden asentaminen on helppoa ja lauteiden mukana toimitamme kuvalliset asennusohjeet. Lisäapua saa tarvittaessa soittamalla suoraan tehtaalle. Autamme myös asennus- ja remontointiavun löytämisessä.

 Valmislauteiden laudepakettiin sisältyvät seuraavat laudeosat mallikohtaisesti: 

  • ylä- ja alalaude
  • astinjakkara
  • välisuojat (mallikohtainen)
  • selkänojat (mallikohtainen)
  • kiukaan suoja-/ jalkatuki (mallikohtainen)
  • päätypukki/käsinoja (mallikohtainen)
  • kulmamoduulit (mallikohtainen)
 
Saunan lauteet on suunniteltu käyttäjien ja käyttökohteen mukaan. Näin voidaan varmistua siitä, että lauderatkaisu on toimiva ja pitkäikäinen. Lauteiden pitkäikäisyyteen vaikuttavat myös materiaalivalinnat ja lauteiden rakenteelliset ratkaisut. Saunan lauteiden tärkein rakenteellinen ominaisuus pitkäikäisyyden kannalta on lauteiden kyky kuivua. Suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota lauderakenteiden ilmavuuteen ja mahdollisuuteen kuivua tehokkaasti ja nopeasti.
Irroitettavat laudetasot ja välisuojat mahdollistavat helppohoitoisuuden ja puhtaanapidon. Luistonestokumeilla varustetut säätöjalat helpottavat asennusta, tuovat turvallisuutta ja estävät kosteuden pääsyä puurakenteisiin. Teemme lauteille tarvittaessa käyttöikää lisäävän ja puhtaanapitoa entisestään helpottavan parafiiniöljykäsittelyn. Käsittelyssä laudeosat upotetaan öljyyn yksitellen, jolloin öljykäsittely on tasainen kaikkialla. Oikealla käytöllä ja hoidolla lauteet säilyvät raikkaina ja uudenveroisina pitkään.
 
Lauteiden lisäksi tarjoamme myös:
 
Katso tästä lauteiden hoito-ohjeet.