Elementtisauna

 

Saunatalo on Suomen johtava elementtisaunojen valmistaja. Viime vuosina elementtirakentamisen palvelurepertuaarimme on lisätty parvekepielien verhoukset esivalmistetuista elementeistä sekä elementoitu tuotesuojattu alakattokonseptimme. Elementtirakentaminen tuo asiakkaillemme selkeitä etuja. Tehtaalla valmistetut elementit ovat laadukkaita ja tasalaatuisia.

Standardoidut työskentelyolosuhteet varmistavat tasaisen läpimenoajan ja tasaisen laadun vuodenajasta ja keleistä riippumatta. Tehtaalla emme myöskään ole muiden aikataulujen vaikutusten alaisia. Elementtisaunat ja alakatot valmistuvat tehtaalla aikataulun mukaisesti, vaikka työmaan aikataulussa olisi vaikeuksia. Läsnäoloaikamme työmaalla vähenee huomattavasti, kun tuotteet on esivalmistettu tehtaalla. Tämä varmistaa työmaan aikataulun paremman aikataulun- ja laadunhallinnan urakoidemme osalta.

Työntekijöidemme turvallisuus on meille ykkösasia. Pyrimme jatkuvasti kehittämään omia prosessejamme turvallisempaan suuntaan ja olemme teettäneet tehtaalla erilaisia turvallisuusauditointeja kohti nollan tapaturman tavoitetta. Kokemuksemme mukaan elementtirakentaminen on huomattavasti työmaatoimintoja turvallisempi tapa rakentaa. Tehtaalla tutussa työympäristössä, tutuilla laitteilla työskennellessä on huomattavasti helpompi löytää riskitön tapa tehdä työtä verrattuna työmaaolosuhteisiin, kun työmaalla liikkuu kymmeniä tuntemattomia henkilöitä päivittäin.

Lue lisää elementtiratkaisuistamme:

-Alakattokonsepti

- Elementtisaunat

- Parvekkeiden paneeliverhoukset