Tarvitsetko saunan?

Pyydä tarjous
Yritys
 | Yksityinen
Me tarjoamme laadukkaita saunoja, erilaisille asiakkaille, erilaisiin tarpeisiin.

 
 
 
 
 
 
 
VISION - kuluttajille

Unelmoi, me toteutamme.
Luomme sinulle juuri sellaisen saunan, josta olet aina haaveillut. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Vastaamme lämmöllä.

palvelupisteestämme saat malleja, ideoita ja apua sekä kattavan tarjouksen unelmiesi saunaan. Katso itseäsi lähinnä oleva palvelupiste ja käy juttelemassa oman saunasi toteuttamisesta. Voit sivuillamme myös itse suunnitella saunasi sisustuksen ja lähettää meille suunnittelemastasi saunakokonaisuudesta tarjouspyynnön. Galleriasta löydät lisää saunamalleja ja saunan sisustamiseen kalusteita.

Kumppaninasi
Saunan suunnittelu, rakentaminen ja toteuttaminen ovat meidän ihmisten osaamista. Onnistuneen toteutuksen lähtökohtana on saunan perinpohjainen suunnittelu. Oikeat ratkaisut johtavat paitsi elämyksellisiin löylyihin, myös helppohoitoiseen, käytännölliseen ja kestävään kokonaisuuteen.

Unelmiesi saunan rakentaminen ja sisustaminen
Vahva osaamisemme ja ymmärryksemme erilaisten rakennusprojektien vaatimuksista ja läpiviennistä tuo varmuutta. Optimoimme puumateriaalien käytön eri tarpeisiin ja kohteisiin parhaiten sopivalla tavalla. Materiaalitoimittajina käytämme vain luotettavia hyväksi todettuja tavarantoimittajia, joihin meillä on pitkät asiakassuhteet.

Haluamme, että nautit työmme tuloksista mahdollisimman pitkään. Meiltä saat toiveidesi mukaiset saunatarvikkeet ja –tuotteet, joilla saunan sisustaminen on helppoa. Kohti toteutuneita toiveita kuljetaan valintojen kautta.  Yhteistyö auttaa oikeisiin ratkaisuihin ja onnistuneeseen lopputulokseen. Palvelemme niin pienten kuin suurten saunatoiveiden toteuttamisessa.

Saunaremontti
Kun saunasi vuosien käytön jälkeen tarvitsee uudistusta tai haluat muuten vaihtaa sen ilmettä, tulemme avuksesi ammattitaidolla ja laadulla. Ideoimme ja toteutamme uudistuksen kanssasi. Vison- sivuiltamme löydät myös saunasi huoltoa, puhdistusta ja hoitoa varten neuvoja. Huolla ja hoida saunaasi oikein ja unelmasaunasi myös pysyy sellaisena vuosikausia.

 

Ammattilaisten kumppani

Rakennamme uudiskohteen huoneisto- ja talosaunat yli 100 000 saunan kokemuksella.

Tutustu ja jätä tarjouspyyntö.

 

Saneeraa sauna

Olemme saunaosastojen puutöiden ammattilaisia rakennusyritysten toteuttamissa saneerauskohteissa.

Tutustu ja jätä tarjouspyyntö.

 

Unelmistasi totta

Luomme sinulle juuri sellaisen saunan, josta olet aina haaveillut. Palvelu- pisteistämme malleja, ideoita ja apua.

Tutustu ja jätä tarjouspyyntö.