Tarvitsetko saunan?

Pyydä tarjous
Yritys
 | Yksityinen
Me tarjoamme laadukkaita saunoja, erilaisille asiakkaille, erilaisiin tarpeisiin.

 
 
 
 
 
 
 
Saunan lauteet ammattilaisille
Saunan lauteet Saunan lauteet Saunan lauteet
 
 
 
 
 
 
 
Elementtisaunat valmistetaan Saunatalon Oriveden tehtaalla ja lauteet Nastolassa
ja niille on myönnetty avainlipputunnus!

Sanonnan mukaan kiuas on saunan sydän ja lauteet sen sielu. Saunatalo on sisustanut saunoja jo vuosikymmeniä. Saunan suunnittelu ja rakentaminen ovat meidän osaamista. Oma laudemallisto on syntynyt kokemuksesta ja rakkaudesta päämääränä kokonaisvaltainen saunomisnautinto. 

Laudesuunnittelumme ja – tuotantomme palvelee sekä yritys- että kuluttaja-asiakkaita. Palvelemme niin pienten kuin suurten saunatoiveiden toteuttamisessa.

Autamme alusta alkaen oikeiden värisävyjen ja puumateriaalien valinnassa. Suunnittelemme lauteet yksilöllisesti, mutta yhteisinä piirteinä niille kaikille ovat turvallisuus ja helppo puhdistettavuus viimeisteltyä puusepäntyötä unohtamatta. Saunatalon lauteissa kaikki kokonaisuuden osat sopivat toisiinsa.

Saunan lauteet on suunniteltu käyttäjien ja käyttökohteen mukaan. Näin voidaan varmistua siitä, että lauderatkaisu on toimiva ja pitkäikäinen. Lauteiden pitkäikäisyyteen vaikuttavat myös materiaalivalinnat ja lauteiden rakenteelliset ratkaisut. Saunan lauteiden tärkein rakenteellinen ominaisuus pitkäikäisyyden kannalta on lauteiden kyky kuivua. Suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota lauderakenteiden ilmavuuteen ja mahdollisuuteen kuivua tehokkaasti ja nopeasti. Irroitettavat laudetasot ja välisuojat mahdollistavat helppohoitoisuuden ja puhtaanapidon. Luistonestokumeilla varustetut säätöjalat helpottavat asennusta, tuovat turvallisuutta ja estävät kosteuden pääsyä puurakenteisiin. Teemme lauteille myös käyttöikää lisäävän ja puhtaanapitoa entisestään helpottavan parafiiniöljykäsittelyn. Käsittelyssä laudeosat upotetaan öljyyn yksitellen, jolloin öljykäsittely on tasainen kaikkialla. Oikealla käytöllä ja hoidolla lauteet säilyvät raikkaina ja uudenveroisina pitkään.

Olemme kehittäneet suomalaiseen saunaan sopivat laudemallit. Malleistamme löydät peruslauteet Kainon, Vienon ja Sorjan, muotolauteen Uljaksen sekä vahvasta lankusta valmistetun Ukon. Katso kuvia toteuttamistamme saunoista galleriastamme.

TALO- JA YHEISÖSAUNOJEN LAUTEIDEN RUNKORATKAISUT

Talo- ja yhteisösaunojen runkoratkaisuina laudemallistostamme löytyy kääntölaude UPPI, jonka nerokkuus piilee sen kääntyvässä mekanismissa sekä Teräs-lauteet, jotka ovat RST-rakenteiset. Katso kuvia toteuttamistamme talo- ja yhteisösaunoista täältä.

UPPI-KÄÄNTÖLAUDE
UPPI- kääntölauteen runkoratkaisun saranoidut lauteet kääntyvät sujuvasti kylkiasentoon. Lauderunko on alumiini, kiinnikkeet ja mekanismit ruostumatonta terästä. Uppi- kääntölauteen alumiinirunko on suunniteltu siten, että siihen kiinnitetyt tasopuut ovat mahdollisimman vähän kosketuksissa metalliin. Alumiinirunkoon kiinnitetyt laudelaudat ovat tarvittaessa helppo vaihtaa uusiin.

TERÄS-LAUTEET
Valikoimistamme löytyy myös pitkäikäiset RST-rakenteiset eli metallirunkoiset TERÄS- lauteet. Lauderunkona käytetään RST- putkea ja laudemateriaali on valittavissa laajasta valikoimasta. Laudeosia uusimalla metallirunkoiset lauteet ovat lähes ikuiset. Lauderunko toimitetaan osina ja kootaan saunatilassa, jolloin kuljetus onnistuu ahtaissakin saunaosastoissa. Lauteiden runkoratkaisu joustaa saunatilan tekniikoiden mukaan mm. patterien ja valaisimien kohdalla.

MUUT SAUNAN SISUSTUSTUOTTEET
Meiltä saa saunan sisustamiseen saunan lauteiden lisäksi myös seuraavat tarvikkeet:
-    saunan jakkarat
-    pesu- ja pukuhuoneen penkit
-    saunan paneelit
-    saunan valot ja valaisinkalusteet
-    valikoimiemme yhteistyökumppanien kiuk
aat, infrapunalämmittimet, lasiseinät ja ovet

Lue lisää myös:

Saunan rakentaminen  - Saunan suunnittelu - Saunan pesu ja hoito-ohjeet

 
 

Ammattilaisten kumppani

Rakennamme uudiskohteen huoneisto- ja talosaunat yli 100 000 saunan kokemuksella.

Tutustu ja jätä tarjouspyyntö.

 

Saneeraa sauna

Olemme saunaosastojen puutöiden ammattilaisia rakennusyritysten toteuttamissa saneerauskohteissa.

Tutustu ja jätä tarjouspyyntö.

 

Unelmistasi totta

Luomme sinulle juuri sellaisen saunan, josta olet aina haaveillut. Palvelu- pisteistämme malleja, ideoita ja apua.

Tutustu ja jätä tarjouspyyntö.